Ubisoft wil komend jaar 3 a 4 AAA-games uitbrengen

Geplaatst: 15 februari 2019 20:55
Aangepast: 15 februari 2019 20:56

Met nog een maand te gaan nadert het fiscale jaar zijn eind. Waar veel bedrijven vooral bezig zijn hoe ze deze gaan afsluiten, is Ubisoft al aan het kijken naar de toekomst. En ze beloven ons een aantal knallers.

De uitgever en ontwikkelaar is namelijk van plan ons 3 of 4 triple A games te serveren in het komende fiscale jaar. Het fiscale jaar loopt van april 2019 tot en met maart 2020. Welke games we kunnen verwachten hebben ze niet bekendgemaakt, dus dat blijft gissen. Een nieuwe Assassin's Creed wordt het in ieder geval niet, want Ubisoft heeft eerder al uitgesproken dat ze die dit jaar niet gaan uitbrengen. Het meest voor de hand liggend is Skulls and Bones, de aankomende piratengame van Ubisoft. Voor de rest blijft het onduidelijk. Een nieuwe Ghost Recon of Splinter Cell is niet ondenkbaar, of misschien dat ons Watch Dogs 3 staat te wachten.

Skull and Bones staat vooralsnog gepland voor een release in 2019, maar een exacte datum is door Ubisoft nog niet bekendgemaakt.

Bron: Gameinformer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord