Check hier alle PlayStation State of Play content

Ubisoft werkt aan Shaun White Snowboarding 2?

Het is nog niet officieel bevestigd, maar als we Shaun White zelf mogen geloven, zijn ze bij Ubisoft aan het tweede deel van Shaun White Snowboarding aan het werken.

Shaun vertelde:

Now that I have the knowledge and I can speak to programmers better and I understand a lot more about what's possible and what's not possible, this will all help with the next game.

Ubisoft zelf had er het volgende over te zeggen:

We have not announced any plans for future projects with Shaun," a Ubisoft spokesperson said.

Ubisoft heeft dan wel niets aangekondigd over een tweede deel, maar het zou juist vreemd zijn als ze geen vervolg maken voor de game. Shaun heeft namelijk een grote naam in de snowboardwereld. Wie weet komt Ubisoft begin volgend jaar met meer info naar buiten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?