Check hier alle X019 Londen-content

Ubisoft werkt aan nieuwe Splinter Cell

Ubisoft werkt aan een nieuwe Splinter Cell. Sam Fischer keert dus terug, maar misschien niet zoals we gehoopt hadden.

De Splinter Cell-serie is bij veel gamers erg geliefd. Helaas hebben we van de serie rondom de verhalen van Tom Clancy al een lange tijd niets meer vernomen. De laatste game uit de serie is Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist en die stamt uit 2013. Een lange tijd hebben we niets van de serie mogen vernemen, maar het lijkt er toch op dat Sam Fischer eindelijk terugkeert. In een interview met de Chinese gamesite Gamersky geeft Ubisoft CEO Yves Guillemot namelijk aan dat Ubisoft wel aan een comeback voor Splinter Cell aan het werken is. Hij geeft ook aan dat het nog niet bekend is wanneer de serie terug gaat keren, maar wel dat Ubisoft voor de nieuwe game werkt aan een nieuwe ervaring op verschillende apparaten. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend.

Splinter Cell Blacklist2

Er is dus nog hoop voor de Splinter Cell-fans onder ons. Wat deze nieuwe Splinter Cell-game precies gaat worden en wanneer we deze kunnen verwachten, is momenteel helaas nog niet bekend. Wellicht wordt het een mobiele game?

BRON Gamersky

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?