Check hier alle PlayStation State of Play content

Ubisoft werkt aan geheim project Eden

Tijdens de persconferentie van Ubisoft op de E3, die gisteren plaatsvond, kwam naar voren dat de uitgever samen met Q Entertainment werkt aan het project 'Eden'. In de show werd er niet ontzettend veel aandacht aan besteed, alleen de aankondiging werd gedaan.

Ook nu, een dag later, zijn er nog geen verdere details bekend over dit project. Wel kon Laurent Detoc (Ubisoft Noord-Amerika) vertellen dat de game 'new sensory experiences' gaat bieden, wat dat dan ook voor mag stellen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?