Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Assassin's Creed II

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Ubisoft werkt aan Assassin's Creed 2

Ubisoft's Assassin's Creed verscheen eind 2007 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 en verscheen in vele eindejaarslijstjes van beste titels voor 2007. Wij bij Gameliner waren ook zeer te spreken over deze game en dat kan je in onze review teruglezen.

Wereldwijd is Assassin's Creed ruim vijf miljoen keer verkocht en dat betekent meestal dat er een vervolg verschijnt.

De hoogste baas van Ubisoft Yves Guillemot heeft tijdens een persconferentie gericht op de financiële cijfers dan ook, tussen neus en lippen door, verteld dat er aan Assassin's Creed 2 wordt gewerkt. En dat was het enigste wat hij wilde zeggen, waardoor we dus niet weten wanneer deel 2 gaat verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?