For Honor
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Ubisoft voegt lightsabers toe aan For Honor voor Star Wars Day

Ubisoft voegde afgelopen weekend lightsabers toe aan For Honor voor Star Wars Day. Alle wapens werden tijdelijk veranderd in gekleurde lichtzwaarden.

Als je het afgelopen weekend For Honor hebt gespeeld, dan heb je waarschijnlijk gezien dat je wapens er iets anders uitzagen. Ubisoft heeft namelijk speciaal voor Star Wars Day, dat op 4 mei valt, lightsabers aan de game toegevoegd. Eigenlijk heeft Ubisoft de wapens van spelers enkel een gekleurde gloed gegeven en er een geluidseffectje onder gezet, daar het juridisch niet was toegestaan om daadwerkelijke lightsabers aan de game toe te voegen. De verandering aan de game is maar tijdelijk, maar fans laten op Reddit massaal weten dat ze dit als een permanente optie in de game willen zien.

For Honor lightsaber

For Honor is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hoe lang de lightsaber-effecten in de game blijven en of het een permenante optie gaat worden, heeft Ubisoft niet aangegeven.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?