Ubisoft verwijdert controversiële microtransacties uit Ghost Recon Breakpoint

Geplaatst:
Aangepast: 4 oktober 2019 10:39

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is net uit, maar er was al heel wat te doen over de microtransacties die erin zitten. Ubisoft verwijdert nu enkele controversiële microtransacties uit Ghost Recon Breakpoint.

Spelers die de Gold, Ultimate of Wolves Collector’s Editions van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hebben, hebben de game enkele dagen eerder kunnen spelen. Nu heeft deze groep spelers geconstateerd dat er een aantal microtransacties in de game zitten die niet door de beugel kunnen. Op Reddit zijn er al meerdere topics geopend over het grote aantal microtransacties in Breakpoint, maar de grote doorn in het oog van de community zijn toch wel de Time Saver bundles. Dit zijn speciale bundels die je met echt geld kunt kopen waar onder andere wapens en XP boosters in zitten. Dit betekent dus dat spelers die deze bundels kopen een voordeel hebben ten opzichte van de spelers die besluiten hier geen geld aan uit te geven. Ubisoft heeft inmiddels gereageerd op het bestaan van deze microtransacties en geeft aan dat het niet de bedoeling was geweest dat de Early Access-groep deze in de store zag staan. Deze microtransacties zijn inmiddels ook verwijderd.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 oktober 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord