Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Ubisoft+ vervangt Uplay+

Ubisoft+ is de nieuwe benaming voor Uplay+, Ubisoft's abonnementsservice voor games. De service krijgt niet alleen een nieuwe naam, maar voegt er ook nieuwe platforms aan toe.

Uplay+ wordt binnenkort vervangen door de benaming Ubisoft+. De grootste verandering die het met zich meebrengt is dat het een multi-platform service gaat worden. Momenteel is Uplay+ slechts beschikbaar voor de pc, maar Ubisoft+ ondersteunt straks ook Google Stadia en Amazon Luna. De maandelijkse kosten van vijftien euro per maand blijft staan en je hebt geen afzonderlijke Stadia Pro abonnement nodig om toegang tot de games te hebben. Onlangs is nog bekendgemaakt dat Uplay vervangen gaat worden door Ubisoft Connect. Met deze veranderingen wordt de 'Uplay-benaming' volledig weggehaald.

Uplay3

Uplay+ wordt vanaf 10 november 2020 Ubisoft+.

BRON Ubisoft

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?