Ubisoft verdient het meest in Europa

Volgens Yves Guillemot van Ubisoft is Europa op dit moment de grootste inkomstenbron voor de ontwikkelaar en uitgever. De gunstige positie van de Euro en de Britse Pond zorgen ervoor dat Ubisoft vijf procent meer aan opbrengsten binnenhaalt dan in de Verenigde Staten.

Europa is dus voor Ubisoft een sterke markt en Guillemot denkt dat er door het uitbrengen van meer toegankelijkere games tezamen met accessoires die je helpen bij het gamen de groei voor de gamesmarkt geen limiet heeft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?