Ubisoft trekt stekker uit Hyper Scape

Geplaatst:

De toekomst van Hyper Scape ziet er niet rooskleurig uit, want Ubisoft trekt de stekker uit de battle royale game.

Hyper Scape kwam in 2020 uit en beloofde een fast-paced battle royale game te worden. Die snelheid die in de game te vinden was, wordt nu ook toegepast op het bestaan van Hyper Scape. De game onderging al een stuk minder updates dan gewoonlijk bij een battle royale en na de hype van de eerste weken verdwenen ook de spelers. Ubisoft heeft nu het besluit genomen om geen updates meer uit te brengen voor Hyper Scape en later dit jaar de servers offline te halen. De exacte reden achter het besluit is niet bekendgemaakt, maar er wordt wel aangegeven dat ze de leermomenten meenemen naar toekomstige F2P titels. Mocht je dus nog zin hebben om door de futuristische stad te rennen dan moet je dat snel doen.

Vanaf 28 april is het niet meer mogelijk om Hyper Scape te spelen. Tot dan kun je dit nog doen via de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyper Scape

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 augustus 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord