Ubisoft teaset game in nieuwe uitbreiding Ghost Recon: Wildlands

Geplaatst: 3 mei 2019 20:35

Ubisoft teaset in de nieuwe uitbreiding van Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands een onthulling van een nieuwe game. Welke game dat wordt is nog niet echt duidelijk, maar de kans is groot dat het een nieuwe Tom Clancy's: Ghost Recon-game wordt.

Gister kwam Operation Oracle uit en in deze gratis uitbreiding is een fictieve uitnodiging te zien voor een presentatie. Echter is voor die fictieve uitnodiging, wel een realistische datum uitgekozen. De uitnodiging komt van het bedrijf Skell Technology, dat zich specialiseert in het maken van drones voor allerlei doeleinden. In december bracht Ubisoft op YouTube al een trailer uit van Skell Technology, zonder dat daarbij duidelijk werd om welke game het ging. Mocht het niet gaan om een nieuwe Ghost Recon-game, dan is het ook niet ondenkbaar dat het een verwijzing is naar Watch Dogs 3.

Als de uitnodiging klopt, dan komen we op 9 mei meer te weten.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

7 maart 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord