Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Ubisoft teaset game in nieuwe uitbreiding Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft teaset in de nieuwe uitbreiding van Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands een onthulling van een nieuwe game. Welke game dat wordt is nog niet echt duidelijk, maar de kans is groot dat het een nieuwe Tom Clancy's: Ghost Recon-game wordt.

Gister kwam Operation Oracle uit en in deze gratis uitbreiding is een fictieve uitnodiging te zien voor een presentatie. Echter is voor die fictieve uitnodiging, wel een realistische datum uitgekozen. De uitnodiging komt van het bedrijf Skell Technology, dat zich specialiseert in het maken van drones voor allerlei doeleinden. In december bracht Ubisoft op YouTube al een trailer uit van Skell Technology, zonder dat daarbij duidelijk werd om welke game het ging. Mocht het niet gaan om een nieuwe Ghost Recon-game, dan is het ook niet ondenkbaar dat het een verwijzing is naar Watch Dogs 3.

Ghost Recon Wildlands

Als de uitnodiging klopt, dan komen we op 9 mei meer te weten.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?