Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Ubisoft stelt meer games uit

Haze zou het dit jaar al niet meer halen. Die game, die exclusief is voor de PlayStation 3, is naar het eerste kwartaal van 2008 verschoven. Er zijn nog meer uitstellen van games.

Far Cry 2 is ook uitgesteld. Deze stond voor maart 2008 gepland en tijdens de Leipzig Games Convention werd deze game pas getoond. Dan is het haast onwerkelijk dat hij voor het voorjaar gepland stond. Brothers in Arms: Hell's Highway komt februari 2008. De PlayStation 3 bezitters zijn nu de dupe. Zij moeten een maand langer wachten op deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?