Ubisoft Star Wars-game

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Open-World
  • Gameliner score -

Ubisoft Star Wars-game in productie

Ubisofts Star Wars-game is in productie. Electronic Arts verliest de exclusiviteitsdeal rechten vanaf 2023.

De Ubisoft-studio Massive Entertainment is bezig met het nieuwe Star Wars-project. Massive Entertainment is verantwoordelijk voor The Division en The Division 2. Deze nieuwe Star Wars-game heeft het vizier gelegd op een open-world genre. Het wordt een verhaalrijke ervaring volgens Ubisoft. Ondanks dat Electronic Arts de exclusieve rechten verliest, heeft het nog wel meerdere Star Wars-games in de maak. Volgens Lucasfilm Games blijft EA een belangrijke en strategische partner voor ze en we kunnen dus verwachten dat het bedrijf Star Wars-games blijft maken. Bekijk hier het laatste bericht over Star Wars Jedi: Fallen Order.

Ubisoft Star Wars1

Wanneer en voor welke platformen deze nieuwe Star Wars-game uitkomt is nog onbekend.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?