Ubisoft onthult laatste seizoen Rainbow Six Siege

Geplaatst:
Aangepast: 10 november 2019 12:01

Ubisoft onthult het laatste seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Operation Shifting Tides. Dit is het laatste seizoen van het vierde jaar.

Operation Shifting Tides komt met twee nieuwe operators: een aanvaller en verdediger. Dit zijn Kali uit India en Wamai uit Kenia. Kali kan met haar wapen luiken en barricades breken met één schot, tevens gebruikt ze een gadget die alles gadgets vernietigt aan beide kanten van een breekbaar of verstevigd oppervlak. Wamai maakt granaten en projectielen nutteloos. Met zijn gadget kan hij vijandelijke projectielen naar een zelf gekozen plek toe trekken en ze daar af laten gaan. Tevens is er een nieuwe versie van de map Theme Park in Operation Shifting Tides. In deze nieuwe versie is het spoorplatform verwijderd en zijn en oost-en westkanten van het speelveld dichter bij elkaar gebracht. Waterspuwer en het Griezelige Restaurant zijn vervangen door de Troonzaal en Wapenopslag en de Gongkamer is de nieuwe hoofdingang van dit gebied. Naast Operation Shifting Tides zijn er de volgende updates doorgevoerd: kogels schieten nu door ledematen heen, stoppen met abseilen aan de zijkant van gebouwen vereist een knop input en de prijzen van verschillende Operators wordt verlaagd.

De testserver van Operation Shifting Tides gaat live op 11 november, uitsluitend voor pc.

Bron: Ubisoft
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord