Ubisoft maakt games Mac-proof

In samenwerking met het bedrijf TransGaming heeft Ubisoft aangekondigd ook games uit te brengen voor de Mac. Ubisoft ziet namelijk het aantal Mac-gebruikers groeien en wil hierdoor haar eigen marktpositie verbeteren.

Deze herfst kunnen Mac-bezitters onder andere aan de gang met CSI: Hard Evidence, Catz en Dogz. Daarnaast heeft Ubisoft ook aangegeven aantal belangrijke titels op de Mac uit te brengen. Nieuwe titels van dit najaar, zoals de nieuwe Prince of Persia, Far Cry 2 en Tom Clancy's H.A.W.X., zullen naar alle waarschijnlijkheid worden geport naar de Mac.

Ubisoft is niet de eerste uitgever die inspeelt op de groeiende marktpositie van de Mac. Ook Electronic Arts gaf eerder aan games geschikt te maken voor Mac-gebruikers. Ook Activision voegt zich aan dit groepje toe met onder andere Call of Duty 4, Guitar Hero III en Unreal Tournament III. Daarnaast zal ook Gears of War verschijnen op de Mac.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?