Ubisoft maakt flinke winst

Ubisoft heeft dit fiscale jaar, wat loopt van 1 april 2007 tot en met 31 maart 2008, een enorme winst van 109 miljoen euro geboekt. Dat is een flinke toename in de verhouding met de 40,5 miljoen euro winst in het fiscale jaar daarvoor. De totale omzet steeg naar 928 miljoen euro.

De winst is natuurlijk voor een groot deel te danken aan Assassin's Creed. Maar titels als Ghost Recon, Rainbow Six, Rayman en The Settlers deden ook een flinke duit in het zakje.

Voor het fiscale jaar 2009 is Ubisoft dan ook uiterst positief en met 5 nieuwe franchises en de titels voor de casual games markt verwacht Ubisoft dan ook een omzet van rond de 1 miljard euro gaan te behalen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?