Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Ubisoft legt uit waarom er geen matchmaking is voor The Division 2 DLC

Met de komst van de Dark Hours-uitbreiding naar Tom Clancy's The Division 2 is het mogelijk om raids te doen met acht personen. Echter kun je dit niet via matchmaking doen en Ubisoft legt nu uit waarom daarvoor is gekozen.

Het nieuws dat er geen matchmaking in de DLC van The Division 2 viel bij een groot deel van de fans rauw op hun dak. Een marketingmedewerker meldde op Twitter dat ervoor is gekozen om geen matchmaking-systeem toe te voegen aan de uitbreiding, maar vertelde niet waarom. In een Special Report gaat Ubisoft nu dieper in op de vraag waarom zij daarvoor hebben gekozen. De reden is omdat communicatie in de raids enorm belangrijk is en je dus zeker moet zijn dat je teamgenoten beschikken over een microfoon en dezelfde taal spreken. Bij matchmaking, waar je aan random spelers wordt gekoppeld, heb je die garantie niet. Bekijk de uitleg van Ubisoft in onderstaande video.

Tom Clancy's The Division 2 is speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?