Trailer: Ubisoft lanceert Trials Rising Season 1

Geplaatst: 21 maart 2019 20:45
Aangepast: 22 maart 2019 08:20

Vandaag heeft Ubisoft Trials Rising Season 1 gelanceerd. Dit eerste seizoen brengt veel nieuwe content met zich mee, zo is te zien in de nieuwe trailer van de game.

De nieuwe content bevat onder meer een speciaal kostuum; de golden cowboy outfit. Deze is te ontgrendelen door online de strijd aan te gaan met andere spelers en jezelf omhoog te werken in de verschillende divisies. Telkens als je een nieuwe divisie bereikt, speel je een deel van de cowboy outfit vrij. Daarnaast voegt de update nieuwe animaties, poses, stickers, motoren en outfits aan de game toe. In april vindt er een Paas-event plaats dat twee weken duurt. Tijdens dit evenement zijn er exclusieve items te verdienen. Ook kunnen spelers een speciale helm verdienen door Ubisoft uitdagingen te voltooien. Hiervoor moeten spelers bepaalde kubussen verzamelen op tien geselecteerde tracks.

Op 16 april volgt er een grote uitbreiding in de vorm van Sixty Six. Trials Rising is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trials Rising

Series

Trials

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2019

Ontwikkelaar

RedLynx, Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord