Anno History Collection

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 15 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Ubisoft kondigt Anno History Collection aan

Net zoals de Settlers heeft ook de city-builder franchise Anno een speciale History Collection gekregen. Ubisoft maakte de Anno Special History Collection bekend via een trailer.

In de trailer wordt er gepraat over de eigenschappen en avonturen van de voorouders van de kapitein en zien we ondertussen zowel zakken met geld als een kaart van de wereld. Op deze specifieke stukken staan de jaartallen van de Anno games die in de collectie zitten. De History Collection bestaat namelijk uit vier games met hun uitbreidingen. Het gaat hier om Anno 1404, Anno 1503, Anno 1602 en Anno 1701. Naast dat de games nu gebundeld zijn in een collectie zijn de games ook aangepast. Voor 1503 betekent dit dat er een officiële multiplayermodus is toegevoegd en dat de multiplayer voor de andere drie games is verbeterd. Daarnaast zijn de games in de moderne resoluties te spelen.

De Anno History Collection verschijnt op 25 juni voor de pc. De vier games zijn ook apart te verkijgen.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?