Ubisoft komt met Racket Sports

Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft heeft de game Racket Sports aangekondigd.

Racket Sports is een game bestaand uit allerlei sporten, welke je speelt met een racket. De game moet dit najaar voor de PlayStation 3 verschijnen en zal ondersteund worden door de PlayStation Move.

Maak je eigen karakter met keus uit maar liefst dertig verschillende outfits, dertig kapsel en vijftien verschillende rackets.

Ook zal de game een online multiplayer modes bevatten, waarbij je met vier personen tegelijk tegen elkaar kan opnemen of in een teamverband met elkaar tegen anderen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?