Ubisoft komt met een online TV programma

Tegenwoordig zijn er veel kanalen waarop game programma's kunt volgen, en dat is ook Ubisoft niet ontgaan. De uitgever heeft namelijk Ubi TV geïntroduceerd.

In dit programma, dat maandelijks zal verschijnen, zal Miljuschka (bekend van TMF) het hebben over de laatste games. Deze maand worden we bijvoorbeeld helemaal bijgepraat over de game Brothers in Arms: Hell's Highway en het bijbehorende launch event. De eerste aflevering is inmiddels al verschenen en is hier te bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?