Ubisoft komt met details Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Forgotten Sands, dat komend voorjaar moet verschijnen, lijkt een gehaaste productie te worden, aangezien ook de film hetzelfde jaar verschijnt. Nu komt uitgever Ubisoft alvast met wat details van de game.

The Forgoten Sands is een deel dat zich afspeelt tussen de delen The Sands of Time en The Warrior Within. In dit deel zal de prins de tijd kunnen gebruiken, maar ook een aantal krachten uit de natuur. De game staat gepland voor een release in mei 2010 en zal dan op elke console uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?