Ubisoft klaagt website aan

Ubisoft heeft gisteren de site SomethingAwful aangeklaagd. Deze website staat bekend om zijn provocerende strips. Gisteren was er een strip die ging over de nieuwe game van Ubisoft, Assassin's Creed.

In deze strip wordt verteld waarom deze game zo goed zou moeten zijn. We zien de PR-manager van de game, Jade Raymond. Ze doet een pleziertje aan drie jongens. Na het pleziertje beloven de gamers dat ze die game gaan kopen. De strip is niet zo heel boeiend, maar boeiend genoeg om Ubisoft aardig boos te krijgen. Daarom klagen ze de site aan wegens seksuele intimidatie.

"the Image's blatant, vile, and unauthorized misappropriation of Ms. Raymond's name and likeness, and your conduct in using the Image on your Site, have caused immeasurable harm to Ms. Raymond's reputation and career, and constitute an egregious infringement of Ms. Raymond's personal rights and privacy rights," aldus Ubisoft. Dit is maar een stukje van de brief, de gehele brief is te lezen op Neogaf

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?