Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Ubisoft geeft titels vrij voor Leipzig

Van 20 t/m 24 augustus vind in het Duitse Leipzig de Games Convention plaats. Op deze Europese beurs laten diverse ontwikkelaars en uitgevers hun nieuwste producten zien. Natuurlijk is Gameliner hier ook aanwezig en zullen wij je, ter plekke, voorzien van het laatste nieuws en previews.

Ubisoft heeft hun programma al vrijgegeven en daarin lezen we dat op woensdag 20 augustus om 11 uur in de ochtend de persconferentie plaatsvindt waarin we de volgende games kunnen verwachten:

- Far Cry 2 (PS3, Xbox 360)
- Naruto: The Broken Bond (Xbox 360)
- Prince of Persia (PS3, Xbox 360)
- Prince of Persia: The Fallen King (NDS)
- Rayman Raving Rabbids TV Party (Wii, NDS)
- Shaun White Snowboarding (PS3, Xbox 360, Wii)
- Tom Clancy's EndWar (PS3, Xbox 360)
- Tom Clancy's H.A.W.X (PS3, Xbox 360)
- En de line-up voor de kerstdagen samen met exclusieve Nintendo DS en Wii games

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?