Check hier alle PlayStation State of Play content

Ubisoft geeft naam aan Michael Jackson game

Ubisoft kondigde tijdens E3 vorige maand een game aan met de King of Pop, Michael Jackson in de hoofdrol. Een officiële naam voor de game bleef echter uit.

Zojuist heeft Ubisoft de officiële titel van de game aangekondigd. Deze zal de naam Michael Jackson: The Experience meekrijgen en moet uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PSP, Nintendo Wii, maar ook de Nintendo DS.

Michael Jackson: The Experience zal op deze handhelds, op maat van de muziek, middels tikken op het touchpad met de styles of met behulp van de knoppen op de PSP, speelbaar zijn.

De game zal voor de console meer om het dansen draaien met behulp van Microsoft's Kinect op de Xbox 360, met de Wii Motion voor de Wii, en met de PlayStation Move voor de PS3.

De game verschijnt nog in november van dit jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?