Ubisoft geeft Assassin's Creed: Unity gratis weg naar aanleiding brand Notre Dame

Geplaatst: 18 april 2019 12:30
Aangepast: 18 april 2019 12:30

Ubisoft geeft Assassin's Creed Unity gratis weg naar aanleiding van de brand in de Notre Dame. De game is gratis te downloaden voor pc.

Afgelopen maandag zagen we hoe de bekende kathedraal in Parijs, de Notre Dame, voor een groot gedeelte in een vlammenzee opging. Het vuur is inmiddels gedoofd, maar de kathedraal is wel flink beschadigd. Eerder leerden we al dat Assassin's Creed: Unity mogelijk kan helpen bij de wederopbouw van de Notre Dame, vanwege de gedetailleerde 3D-modellen die in de game zitten. Ubisoft heeft nu aangegeven een bedrag van €500,000 te doneren voor de wederopbouw van de kathedraal. Ook geven zij Assassin's Creed: Unity gratis weg, zodat fans de Notre Dame in de game kunnen bewonderen. De kathedraal is in Assassin's Creed: Unity namelijk volledig en zeer gedetailleerd nagemaakt.

Assassin's Creed: Unity is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ubisoft geeft de game tot 25 april gratis weg voor pc via Uplay. De Notre Dame is in de game in alle glorie te bewonderen. Als je de prachtige kathedraal digitaal wilt bekijken, check dan ook de drie games met de Notre Dame in de hoofdrol.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Unity

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord