Check al onze gamescom content hier!
Assassin's Creed: Unity
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 13 november 2014
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Ubisoft geeft Assassin's Creed: Unity gratis weg naar aanleiding brand Notre Dame

Ubisoft geeft Assassin's Creed Unity gratis weg naar aanleiding van de brand in de Notre Dame. De game is gratis te downloaden voor pc.

Afgelopen maandag zagen we hoe de bekende kathedraal in Parijs, de Notre Dame, voor een groot gedeelte in een vlammenzee opging. Het vuur is inmiddels gedoofd, maar de kathedraal is wel flink beschadigd. Eerder leerden we al dat Assassin's Creed: Unity mogelijk kan helpen bij de wederopbouw van de Notre Dame, vanwege de gedetailleerde 3D-modellen die in de game zitten. Ubisoft heeft nu aangegeven een bedrag van €500,000 te doneren voor de wederopbouw van de kathedraal. Ook geven zij Assassin's Creed: Unity gratis weg, zodat fans de Notre Dame in de game kunnen bewonderen. De kathedraal is in Assassin's Creed: Unity namelijk volledig en zeer gedetailleerd nagemaakt.

Assassins Creed Unity1

Assassin's Creed: Unity is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ubisoft geeft de game tot 25 april gratis weg voor pc via Uplay. De Notre Dame is in de game in alle glorie te bewonderen. Als je de prachtige kathedraal digitaal wilt bekijken, check dan ook de drie games met de Notre Dame in de hoofdrol.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?