Ubisoft geeft 14 juni eigen persconferentie

Ubisoft zal traditiegetrouw een eigen persconferentie geven tijdens de E3 van dit jaar. Deze persconferentie zal gehouden worden op maandag 14 juni om 23.00 uur 's avonds Nederlandse tijd in Los Angeles.

In de persconferentie van vorig jaar kwamen onder meer Assassin's Creed 2, Your Shape, Red Steel 2 en een Avatar presentatie voorbij. Waarmee ze dit jaar gaan komen is nog onbekend. Ik verwacht zelf dat we een nieuwe game van de Raving Rabbids te zien krijgen, games voor Natal en hopelijk krijgen we nog meer beelden van I Am Alive en Beyond Good & Evil 2. Op welke game zit jij te wachten?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?