Ubisoft gaat samenwerken met twee grote filmmakers

Ubisoft gaat samenwerken met Steven Spielberg en Peter Jackson om de film 'Tintin' te maken. Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens de persconferentie van de uitgever op de E3 in Los Angeles.

Tintin is gebaseerd op de klassieke series van de Belgische tekenaar Hergé en zijn 'Adventures of Tintin'. Deze strips horen tot de meest populaire van Europa. De film die gemaakt wordt zal deel uitmaken van een heuse trilogie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?