Ubisoft Forward datum bekend plus teaser online

Geplaatst:
Aangepast: 3 juli 2020 23:31

De eerste teaser van Ubisoft Forward staat online. Naast de teaser trailer weten we nu ook de datum van het evenement.

De teaser toont ons beelden van veelbelovende Ubisoft-games. Dit zijn niet de meest spectaculaire beelden, maar weten we wel dat deze games een entree gaan maken tijdens het evenement van Ubisoft. Zo zien we beelden van Assassin's Creed Valhalla, de game die vrij plotseling werd aangekondigd een tijdje geleden. Ook games waar we al een hele periode niks van gehoord hebben maken een rentree. Watch Dogs Legion zat namelijk tussen de videobeelden. Ubisoft gaat wellicht ook haar nieuwe Battle Royale-game Hyper Scape laten zien.

Ubisoft Forward vindt plaats op 12 juli. Wat wil jij zien? Wat er ook gaat komen, je leest het hier terug bij Gameliner!

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord