Ubisoft Forward datum bekend plus teaser online

De eerste teaser van Ubisoft Forward staat online. Naast de teaser trailer weten we nu ook de datum van het evenement.

De teaser toont ons beelden van veelbelovende Ubisoft-games. Dit zijn niet de meest spectaculaire beelden, maar weten we wel dat deze games een entree gaan maken tijdens het evenement van Ubisoft. Zo zien we beelden van Assassin's Creed Valhalla, de game die vrij plotseling werd aangekondigd een tijdje geleden. Ook games waar we al een hele periode niks van gehoord hebben maken een rentree. Watch Dogs Legion zat namelijk tussen de videobeelden. Ubisoft gaat wellicht ook haar nieuwe Battle Royale-game Hyper Scape laten zien.

Ubisoft Forward vindt plaats op 12 juli. Wat wil jij zien? Wat er ook gaat komen, je leest het hier terug bij Gameliner!

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?