Ubidays in het Louvre op 28 en 29 mei

Het Ubidays-evenement was een groot succes vorig jaar en daarom doet Ubisoft het dit jaar gewoon weer over. De Ubidays wordt georganiseerd in het Louvre in Parijs.

Op de vorige Ubidays kwamen we meer te weten over Haze en kregen we een mooie trailer te zien van Brother's in Arms: Hell's Highway. Wat we dit jaar gaan horen van de Ubidays blijft nog een grote verassing maar blijf Gameliner checken voor alle updates.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?