Ubidays 2009 geschrapt

Menig gamer heeft van de Ubidays gehoord. Het tweedaagse evenement van ontwikkelaar Ubisoft werd gebruikt voor aankondigingen en presentaties van opkomende games. Het evenement dat pas twee keer gehouden was leek een goede toekomst te hebben, maar niets is minder waar. In 2009 zullen er geen Ubidays zijn.

Met het E3 evenement in de Verenigde Staten, gamescom in Europa en de Tokyo Games Show in Japan geloven wij dat we genoeg mogelijkheden hebben om onze creativiteit en innovatie aan het wereldwijde publiek te tonen. Dit is dan ook de reden waarom er dit jaar geen Ubidays zullen zijn.

In 2007 werd 's werelds grootste gamebeurs, de E3, omgetoverd tot een klein aantal presentaties voor journalisten. Volgens velen een slechte stap. Veel ontwikkelaars en uitgevers gaven aan dat zij niet veel geld meer wilden investeren en gingen daarom eigen evenementen organiseren, bijvoorbeeld de Ubidays. Alles lijkt er echter op dat de E3 weer in haar oude glorie hersteld wordt. Omdat er volgens Ubisoft nu wel genoeg mogelijkheden zijn om haar spellen tentoon te stellen zijn de Ubidays niet meer nodig.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?