U2 wil hun eigen Rock Band game

The Beatles: Rock Band game is een grote inspiratie voor andere muzikanten. Zo ziet U2 eindelijk in dat een muziekgame wel gemaakt kan worden zoals U2 dat wil. U2 wilde namelijk ook altijd al meespelen in Rock Band of Guitar Hero, maar de game kon niet naar de wensen van de band worden gemaakt.

The Beatles: Rock Band bewijst echter het omgekeerde. Zo wil U2 ook perfecte animaties van zichzelf en wil de band een echte voorstelling neerzetten in hun eigen muziekgame. We zullen echter moeten afwachten of er daadwerkelijk een U2: Rock Band game verschijnt. Houdt Gameliner dus goed in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?