Two Worlds krijgt vervolg

Ontwikkelaar TopWare heeft eindelijk bevestigd dat ze bezig zijn met een vervolg van Two Worlds. Volgens de makers is de game namelijk al twee jaar in ontwikkeling.

Er is echter nog weinig bekendgemaakt over de game. TopWare belooft wel dat de game flink is verbeterd. Two Worlds was namelijk geen groot succes. Overigens zal Two Worlds 2 nog deze winter verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?