Twitteren op je favoriete console

Het is eindelijk zover. De beloofde update voor Xbox Live waarmee je kunt twitteren, je Facebook account kunt beheren, muziek kunt luisteren via Last.fm en films kunt kijken via Zune is vandaag beschikbaar gesteld door Microsoft.

We've just released the latest new features for your Xbox 360. In case you've been off the grid for the past few months and don't know what is in this update, allow me to give you the some of the highlights: Facebook, Zune Video, Twitter and Last.FM

Je kunt de Twitter- en Facebook functionaliteiten vinden onder de nieuwe 'My Community' tab. De plaatsen voor Zune en Last.fm zijn ook makkelijk, ze staan respectievelijk onder de Video Channel en de Music Channel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?