Twitter tijdens World of Warcraft

Tweetcraft is de nieuwe Twitter client, gemaakt door een aantal modders, voor alle World of Warcraft-gamers. Dit stukje software stelt gamers in staat om in-game Tweets te sturen en te ontvangen.

Overigens kun je auto-Tweets aanzetten en zijn er mogelijkheden voor sjabloon-Tweets. Of Tweetcraft daadwerkelijk zal verschijnen is nog maar de vraag aangezien Blizzard de software eerst moet accepteren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?