Twitter tijdens het racen in Blur

Twitter wordt alsmaar bekender en bekender. Mensen Twitteren in de trein, op het werk, maar tijdens het gamen is er nog geen goede Twitter-mogelijkheid. Bizarre Creations wilt dit veranderen.

Het zal namelijk mogelijk zijn om in hun nieuwste racegame Blur te kunnen Twitteren. Hoe Twitter geïntegreerd gaat worden in de game is nog onbekend. Of de ondersteuning direct bij de release al beschikbaar is, weten we ook nog niet. Ook Microsoft komt in de herfst met een update waarmee je via het Dashboard kan Twitteren en andere sociale netwerken kunt gebruiken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?