TwitchCon volgend jaar naar Amsterdam

Geplaatst:
Aangepast: 30 september 2019 09:10

Afgelopen weekend vond TwitchCon plaats in de Verenigde Staten. Dit evenement komt volgend jaar naar Amsterdam.

TwitchCon is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door het populaire streamingplatform Twtich. Tijdens dit evenement krijgen de bezoekers de kans om hun favoriete streamers te ontmoeten. Ook worden er verschillende gamegerelateerde evenementen gehouden, zoals Twitch Rivals en Games Done Quick Express. Tijdens de meest recente editie van TwitchCon die afgelopen weekend plaatsvond in San Diego in de Verenigde Staten werd bekendgemaakt dat het evenement volgend jaar weer terugkeert. In september gewoon weer in San Diego, maar eerder dat jaar komt het evenement naar Nederland. In mei vindt TwitchCon namelijk plaats in Amsterdam.

TwitchCon vindt van 2 tot 3 mei 2020 plaats in de Amsterdam Rai. Van 25 tot 27 september 2020 vindt het evenement weer plaats in San Diego, Verenigde Staten.

Bron: Twitch
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord