Twisted Metal krijgt nieuwe releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op het einde van de persconferentie van Sony op de E3 in 2010, werd de game Twisted Metal met een hoop spektakel aangekondigd voor de PlayStation 3. De game kreeg een releasedatum opgeplakt van 10 oktober dit jaar.

De ontwikkeling van Twisted Metal loopt in het honderd, waardoor de ontwikkelaar iets meer tijd nodig heeft om de game nog vetter, bruter en meedogenloos te maken, dan het waarschijnlijk al is. De game zou in oktober toch omvergelopen worden door andere topper, dus vervelend is het niet.

De ontwikkelaar laat nu weten dat de game op Valentijnsdag volgend jaar moet gaan verschijnen. Twisted Metal is de naam van het tournament. In het tournament nemen een aantal gekken over de hele wereld het op tegen elkaar in gepantserde voertuigen en moet je elkaar naar de schroothoop knallen. Twisted Metal moet exclusief verschijnen voor de PlayStation 3 op 14 februari 2012.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer