Twintig Bethesda-games naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 11 maart 2021 21:17

Twintig Bethesda-games debuteren vanaf morgen op de Xbox Game Pass. Dat maakte Xbox middels een eigen persbericht wereldkundig.

Eerder deze week werd de overname van gameontwikkelaar Bethesda en haar moeder bedrijf ZendiaMax Media afgerond door Microsoft. Phill Spencer deelde eerder deze week details over de overname en haakte ook in op de voordelen voor Microsoft en haar gamend publiek. Xbox-topman Spender beloofde toen op een later moment details vrij te geven over de Bethesda-titels die naar de abonnementsdienst van de groene consolemaker moeten komen. Die lijst is inmiddels bekend; twintig van Bethesda's meest iconische en bekroonde games worden toegevoegd aan de Game Pass-bibliotheek. Hierbij moet gedacht worden aan games uit franchises als Dishonored, Doom, The Elder Scrolls, Fallout en Wolfenstein. Bekijk hieronder welke Bethesda-titels er nog meer op de Xbox Game Pass verschijnen.

Vanaf morgen morgen hebben Xbox Game Pass-abonnees toegang tot de nieuw toegevoegde games. Met welke titel ga jij aan de slag?

Bron: Microsoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord