Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Twilight-perikelen in Battlefield Heroes

Battlefield Heroes is een gratis game die zijn geld verdient aan micro-payments. De game heeft al 3 miljoen spelers en er komen er nog steeds meer bij.

Het lijkt erop dat ontwikkelaar DICE de Twilight-kant op gaat deze maand. Je kunt namelijk voor een zacht prijsje je laten veranderen in een weerwolf of vampier. De metamorfose telt alleen voor deze maand, dus wees er snel bij!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?