Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Tweedehands Gears of War 2 bezitters hebben geluk

Wanneer je Gears of War 2 nieuw hebt gekocht, zit er een code bij waarmee je Flashback Pack kan downloaden. In dit pakket zitten 5 maps uit de originele Gears of War. Je kon alleen niet deze maps downloaden wanneer je de game tweedehands gekocht hebt. Daar is nu een oplossing voor.

Iedereen kan nu namelijk het Flashback Pack downloaden voor 400 Microsoft Points. Er is dus geen download code meer nodig.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?