Sid Meier's Civilization IV

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 4 november 2005
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score -

Tweede uitbreiding Civilization VI komt op valentijnsdag

Uitgerekend op de dag van de liefde komt er een nieuwe uitbreiding uit voor de game waarbij het draait om het veroveren de wereld. Civilization VI ziet dan de tweede uitbreiding tegemoet.

Als je een suf DLC'tje verwacht dan heb je het volledig mis, want Civilization VI: Gathering Storm brengt genoeg nieuwe dingen met zich mee. Zo zijn er negen nieuwe leiders, acht nieuwe beschavingen, zeven nieuwe wereld wonderen en een ruime variëteit aan nieuwe units, districten, gebouwen en verbeteringen. Daarnaast zijn er ook nog twee nieuwe scenario's beschikbaar; Black Death en War Machine. En of dat allemaal nog niet genoeg was doet Moedertje Natuur er van alles aan om je het leven zuur te maken. Bepaalde keuzes die je maakt kunnen tot gevolg hebben dat verwoestende vloedgolven, stormen en vulkanen roet in het eten gooien. Voordeel is dan wel weer dat je land lekker vruchtbaar is.

Civilization VI

Civilization VI: Gathering Storm komt uit op 14 februari 2019 voor de pc.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?