Check al onze gamescom content hier!

Tweede seizoen Sam & Max morgen op Xbox Live

Sam & Max was in het Point & Click Adventure-genre een erg grote game. Toen het genre oninteressant werd voor de massa werd er niets meer met de game gedaan. Ontwikkelaar TellTale vond dat jammer en heeft daarom Sam & Max 2 gemaakt.

De game is verdeeld in episodes. Wanneer alle episodes zijn verschenen, verschijnt het als verzameling in een seizoen-pakket. Morgen komt seizoen 2 van Sam & Max 2 uit op Xbox Live. Het seizoen kost 1600 Microsoft Points.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?