For Honor
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Tweede seizoen For Honor: Year 3 volgende week van start

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van For Honor: Year 3 volgende week van start gaat. Het nieuwe seizoen heet Sakura en is vanaf 2 mei speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het nieuwe seizoen brengt de nieuwe Held Hitokiri van de Samoerai-factie naar For Honor. Het is een Heavy-archetype die is uitgerust met een dodelijke bijl genaamd de Masakari. De nieuwe Held komt als de vrouwelijke strijder Sakura en de mannelijke strijder Yato. Spelers die de Year 3 Pass hebben kunnen tijdens de start van het tweede seizoen direct aan de slag met de nieuwe Held, terwijl overige spelers deze kunnen vrijspelen voor 15.000 Staal. Het tweede seizoen bevat daarnaast de nieuwe map Canopy en zorgt ook voor een betere balans van de Helden Lawbringer en Raider.

For Honor Year 3 Season 2: Sakura start op 2 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Ubisoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?