Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Tweede Resident Evil 5-DLC nu beschikbaar

Vandaag kwam het tweede pakket downloadable content uit van Resident Evil 5. In Desperate Escape speel je als Jill Valentine en Josh Stone die proberen te vluchten uit de Tricell Facility.

Naast het nieuwe avontuur is er ook een nieuw Costume Pack verschenen. Dit pakket bevat Heavy Metal Chris Redfield en Business Sheva. 9 maart verschijnt Resident Evil 5: Gold Edition. Deze versie heeft de originele game plus een downloadcode voor alle extra content.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?