Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc, Nintendo Entertainment System, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Tweede personage in Prince of Persia, geen Co-Op

In de nieuwe Prince of Persia game zal de prins, net als in The Sands of Time, een sidekick bij zich hebben. Deze lieftallige dame genaamd Elika zal een echte aanvulling in de game worden en ze zal je niet hinderen tijdens het spelen. Dankzij haar zal het vechten leuker worden en ze kan je helpen met puzzels.

Nu dit gezegd is kan ook het andere gezegd worden. Elika zal niet speelbaar zijn voor Co-Op

No, is the short answer, producer Ben Mattes told the site. The longer answer is it's impossible to capture the flow of the two characters' interaction between human players.

Hiermee bedoelt hij dat de aanvallen van twee personages met elkaar zijn verbonden. Ze maken een aanval sterker en dat zou niet mogelijk zijn met twee individuele aanvallen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?