Tweede pakket Mythic Maps naar Xbox Live

Het tweede Mythic Map pakket, dat tot nu toe alleen te spelen was via de multiplayer disc van Halo 3: ODST, komt binnenkort naar de Xbox Live Marketplace. Op die manier wordt het voor mensen die alleen Halo 3 bezitten ook mogelijk om van de maps gebruik te maken.

Het pakket komt op 2 februari online en zal 800 punten gaan kosten. Met deze punten haal je de maps Heretic, Citadel en Longshore binnen. Prepare for battle!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?