Check al onze gamescom content hier!

Tweede Mafia 2 DLC krijgt datum

Mafia 2 is pas net uit en er is nu al extra content voor de game verschenen. Binnenkort verschijnt er nog een DLC-pakket. Jimmy's Vendetta gaat hij heten en zal zich wederom afspelen rondom Jimmy, een seriemoordenaar.

Jimmy's Vendetta bevat 30 nieuwe missies en verschijnt 7 september voor 800 Microsoft Points of 10 euro. De eerste DLC die verscheen heette The Betrayal of Jimmy. Deze extra content is exclusief voor de PlayStation 3 verschenen. Jimmy's Vendetta verschijnt ook op de Xbox 360 en pc.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?