Pokémon Shield

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Tweede launch event Pokémon Sword en Shield aangekondigd

Er is zojuist een tweede launch event aangekondigd voor Pokémon Sword en Shield. Dat heeft de Pokémon Company bekendgemaakt via hun officiële kanalen.

Vorige week werd het eerste launch event om "logistieke" redenen afgezegd. Vandaag werd de datum en tijd voor een tweede event bekendgemaakt. 17 november in Hankyu Nishinomiya Gardens in Hyogo, Japan kunnen mensen kennis maken met de nieuwe generatie Pokémon games. Dit event is alleen niet vervanging voor het al eerder gecancelde evenement. Bij elke Pokémon release zijn er twee dagen waarop een launch event plaatsvind. Ook is er bekendgemaakt dat ontwikkelaar Junichi Masuda niet aanwezig is.

Pokmon Sword and Shield2

Pokémon Sword en Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?