Tweede Geometry Wars 30 juli

Geometry Wars: Retro Evolved zat inbegrepen bij de racegame Project Gotham Racing 3. Deze game bleek zo'n succes te zijn dat Bizarre, de ontwikkelaar van PGR, Geometry Wars: Retro Evolved op Xbox Live Arcade heeft gezet. Veel mensen hebben deze Arcade-Game gedownload en er is al een vervolg aangekondigd!

Op de officiële website van de ontwikkelaar is er al een releasedatum geprikt voor deze game. 30 juli zal Geometry Wars: Retro Evolved 2 te downloaden zijn op Xbox Live Marketplace voor 800 Microsoft punten. Let op! Dit is de releasedatum van Amerika, de Europese releasedatum kan verschillen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?